مش مسیب نیک بخش

مش مسیب نیک بخش

پژوهشی--تاریخی --اجتماعی-- ادبی --فرهنگی
مش مسیب نیک بخش

مش مسیب نیک بخش

پژوهشی--تاریخی --اجتماعی-- ادبی --فرهنگی

ایت الله محمد حسین زرندی دار فانی را وداع گفت

آیت الله محمدحسین زرندی، نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس خبرنگان رهبری در سن ۸۲ سالگی به لقا الله پیوست.
 آیت‌الله محمدحسین زرندی، نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس خبرنگان رهبری به لقا الله پیوست.

ایشان به مدت 23 سال به عنوان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در این شهر حضور داشت.

 

 

 


وی در سال ۱۳۱۱ هجری شمسی در امیرآباد زرندیه در خانواده‌ای کشاورز و مذهبی به‌دنیا آمد

دروس مقدمات و سطح را نزد اساتید بزرگواری چون حضرات آیات فکور، سلطانی و اشعری تلمذ کردند و دروس خارج فقه و اصول را نزد حضرت آیت الله‌العظمی امام خمینی (ره) به‌مدت هشت سال و حضرت آیت‌الله العظمی بروجردی به مدت سه سال و خارج مکاسب را نزد حضرت آیت‌الله العظمی اراکی و دروس فلسفه (منظومه) را نزد حضرت آیت‌الله حاج آقا رضا صدر و بخشی از اسفار و شفاء را نزد مرحوم علامه حضرت آیت‌الله العظمی محمدحسین طباطبایی گذراند.

در آغاز نهضت حضرت امام (ره) با عشق و علاقه وافر همگام با آن حضرت در نهضت اسلامی شرکت کرد. در سال ۱۳۴۲ هجری شمسی پس از تبعید حضرت امام خمینی (ره) به ترکیه مدت کوتاهی در قم بازداشت شد و پس از آزادی از محبس، با تشویق و اصرار برخی از بزرگان و علماء محلی به منظور تبیین و ترویج احکام نورانی اسلام و رسالت انقلابی به شهر کرمانشاه عزیمت و در همان‌جا ازدواج کرد.

پس از ادامه مبارزه و روشن کردن ماهیت رژیم منحوس پهلوی در سال ۱۳۵۳ به مدت سیزده ماه توسط ساواک دستگیر و به جرم طرف‌داری از امام خمینی (ره) و ترویج راه ایشان در زندان‌های رژیم ستم‌شاهی محبوس بود.

وی با مشارکت مرحوم آیت‌الله حاج مجتبی حاج‌آخوند در سال ۱۳۵۱ مدرسه علمیه حاج شهبازخان کرمانشاه را تأسیس کرده و به تربیت طلاب علوم دینی پرداخت. در سال ۱۳۵۳ این مدرسه به‌واسطه حمله ساواک و دستگیری آیت‌الله زرندی و مرحوم آیت‌الله حاج‌آخوند و تعدادی از طلاب تعطیل شد و بعد از آزادی وی در منزل شخصی خود به تدریس دروس رسائل و مکاسب و کفایه مشغول شد.

پس از انقلاب در مدرسه حضرت امام صادق (ع) برادران و در مدرسه علمیه امام خمینی (ره) خواهران به تدریس و نشر احکام الهی و تعلیم و تربیت طلاب علوم دینی مشغول بود.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بنا بر حکم حضرت امام خمینی (ره) به همراه مرحوم آیت‌الله حاج‌آخوند به‌عنوان سرپرست مدارس علمیه کرمانشاه منصوب شدند.

زرندی در سال ۱۳۶۳ از سوی رهبر کبیر انقلاب به‌عنوان نماینده ایشان در استان و امام جمعه کرمانشاه منصوب شد و تا سال ۸۶ وظیفه خطیر اقامه نماز جمعه را بر عهده داشت.

وی به نمایندگی از مردم استان کرمانشاه در دوره‌های اول و سوم در مجلس خبرگان رهبری حضور داشت. تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه و مسئولیت آن تا سال ۱۳۶۳، مسئولیت ستاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رازی به مدت پنج سال، عضویت هیئت امناء کمیته‌های انقلاب اسلامی کرمانشاه در آغاز پیروزی انقلاب اسلامی، مسئولیت کمیته ارزاق عمومی در آغاز انقلاب، مسئولیت ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر و ریاست شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه، مسئولیت ستاد اقامه نماز استان کرمانشاه و مسئولیت نمایندگی بنیاد بین‌المللی غدیر استان کرمانشاه از دیگر مسئولیت‌هایی است که وی بر عهده داشت.

مراسم تشییع پیکر وی روز پنج‌شنبه هفته جاری در شهر کرمانشاه ساعت هشت صبح انجام می‌گیرد.
 
ضمن عرض تسلیت به همه همشهریان زرندی  بویژه یگانه برادرش حاج محمد اقای ازموده و فرزندان ایشان و همه بستگان نسبی و سببی از خداوند رحمان برای ایشان علو درجات و همنشینی با پیامبر رحمت حضرت ختمی مرتبت محمد (ص) و برای همه بازماندگان و دوستان سلامتی ارزو می نماییم  
 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد