مش مسیب نیک بخش

مش مسیب نیک بخش

پژوهشی--تاریخی --اجتماعی-- ادبی --فرهنگی
مش مسیب نیک بخش

مش مسیب نیک بخش

پژوهشی--تاریخی --اجتماعی-- ادبی --فرهنگی

نامه وارده


نامه وارده از طرف اقای فضل الله فرزانه وکیل پایه یک دادگستری در زرندیه که دفتر وکالت دا رد به ایمیل 

بنده ارسال شده است. ما بدون هیچگونه دخل و تصرفی ان را در معرض دید بازدید کنندگان بویژه صاحب 

نظران قرار می دهیم امید است همه ما در کارهای خیر و عام المنفعه پیش قدم باشیم

بسمه تعالی

خبر این بود : اقای احمد ایران نژاد از خیرین زرند مقدار 4000 متر مربع زمین را برای استفاده در امر خیر به من تحویل داده اند و بنده با تشکر از ایشان ان را در اختیار بنیاد نیکوکاری زرند قرار دادم و مناسب دیده شد که زمین را به ساخت خانه سالمندان اختصاص دهیم.

این خبر به اقای چراغی مخابره شد تا در سایت زرندستان به اطلاع مردم برسد. اقای چراغی در یک اقدام غیر منتظره و غیر حرفه ای فتوای یکی از دوستان را در ذیل این خبر درج کردند که خانه سالمندان با اخلاق اسلامی- ایرانی ما سازگار نیست و هیچ کس در زرند حاضر نیست پدر، مادر خود را به خانه سالمندان بفرستد.

  اقای چراغی در ذیل خبر اورده بودند که در زرند فقط یک پیر مرد از خانه بیرون انداخته شده بود که او هم مرد.

با تشکر از پیر مرد متوفی، به یادم امد پنج سال قبل که  با حاج اسداله روانبخش به خانه پدر یک شهید در زاویه رفتیم و مرحوم تنها به شکرانه درمان پسرش سه هزار متر زمین را به  ما تحویل داد، یعضی از همین اقایان می گفتند ، کمپ دیگر چه صیغه ای است، مگر زرند معتاد دارد که کمپ داشته باشد، در گذشته یک معتاد داشتیم که او هم مرد،با تشکر از معتاد مرحوم، فرمایش اقایان را تصدیق کردم ولی از انجا که از کودکی عادت دارم حرف کسی را گوش نکنم حتی حرف شاه را و بابت ان چقدر هزینه دادم ، تلاش مضاعف انجام شد و مرکز اقامتی شهید تنها در مدت کوتاهی تکمیل و مورد استفاده مددجویان قرار گرفت.

البته جا ی تعجب بود بعد از اینکه ساختمان جدید اماده شد در زرندی که اصلا معتادی وجود نداشت تعدادی از جوانان با تظاهر به اعتیاد هجوم اوردند و بنا به گفته ی اقای  نیک پی تا کنون بیش از دو هزار نفر در این کمپ تحت مراقبت و درمان قرار گرفته اند.که مورد قدردانی مقامات استان و شهرستان به خصوص اداره بهزیستی قرار گرفته است.

ایضا به یاد داریم در موضوع تاسیس دانشگاه نیز  با مخالفت همین اقایان مواجه شدیم. می گفتند دانشگاه با خودش فساد می اورد و می گفتند بچه های ما به این جور محیط ها پا نخواهند گذاشت.لابد در گذشته فقط یک دانشجو داشته ایم که او هم مرد.

با تشکر از ان دانشجوی مرحوم، سرانجام توفیق حاصل شد و با همت مردم دو دانشگاه در زرند پا گرفت و اب از اب تکان نخورد.

چه کنیم ، فلاش بک ما را  به چهل، پنجاه سال قبل می برد زمانی که قرار شد حمام مامونیه از خزینه به دوش تبدیل شود جنجالی به پا شد می گفتند مردم زرند زیر گل بروند بهتر است تا زیر دوش .

لابد به قول اقای چراغی قبلا یک نفر زیر دوش رفته بود که او هم مرد. با تشکر از ان مرحوم به دوش رفته، کار انجام شد و مردمان با خوشحالی البته نه به طور دسته جمعی بلکه تک تک  به زیر دوش رفتند و این بار اب از اب تکان خورد.

خدا رحمت کند میرزا حسن رشدیه و دکتر غریب را، چه مصیبت هایی کشیدند. مصیبت های ما بیش مصیبت های انان صفر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد